wij maken gebruik van cookies

De website van Gofolder maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

ik snap het! meer informatie
info@gofolder.be

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag, maar vind je het antwoord hier niet terug?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wat kan GoFolder betekenen voor mij?

Voor al je folderbedeling en flyerbedeling ben je bij GoFolder aan het juiste adres. Wij verdelen alle publiciteitsdrukwerk dat in een brievenbus past: flyers, folders, brochures, kranten, magazines, productstalen, enzovoort...

Waar bedeelt GoFolder?

Bij GoFolder kan je terecht voor folderbedeling in heel België.

Wat is de werkwijze van GoFolder?

Nadat je ons gecontacteerd hebt, komt één van onze collega's bij je langs om praktische afspraken te maken. We bekijken samen wat bedeeld moet worden, waar en wanneer dat moet gebeuren, en geven je direct de correcte prijs.

In elke straat gaan drie collega's van GoFolder aan het werk: aan elke kant van de straat één medewerker, aangevuld met een chauffeur die meerijdt met het drukwerk (of andere publiciteit) en ondertussen alles in de gaten houdt.

Hoeveel folders kan GoFolder in één dag verdelen?

Wij verdelen zowel kleine als grote oplagen folders en drukwerk.

Als je een grote actie plant, kan je ons dat laten weten. GoFolder past zich hieraan aan, en kan op zo'n momenten tot wel 120.000 reclamestukken per dag bedelen.

Verdeelt GoFolder mijn publiciteit apart?

Jouw folderbedeling gebeurt steeds apart, en niet samen met ander drukwerk, tenzij je dit zo wenst en afspreekt met ons.

Hoe weet ik of mijn publiciteit op de juiste plaats terechtkomt?

De verdeelwagens van GoFolder zijn stuk voor stuk uitgerust met een trackingsysteem. Aanvullend op dit systeem, houden ook de chauffeurs in de gaten of de verdelers geen enkele bus missen.

GoFolder controleert achteraf ook met steekproeven of jouw reclamedrukwerk wel bij het juiste doelpubliek belandde.

Bedeling met tracking control
Interessante prijs
Bedeling in heel België
Nieuwe speler op de markt